Skip to content

Massage Eindhoven

Breng je lichaam in balans met een massage in Eindhoven

Op zoek naar een massage in Eindhoven waarmee je lichaam in balans wordt gebracht? Onze therapeuten staan voor je klaar om jouw lichaam weer in een staat van ontspanning te brengen of om je juist energie te geven. Ben je vermoeid? Heb je last van blokkades? Probeer dan eens een traditionele Thaise massage in onze salon in Eindhoven. De Traditionele Thaise massage is veel meer dan een massage alleen en is daarmee uitzonderlijk en uniek. Het is namelijk een effectieve massage voor lichaam en geest op een hoog niveau. Er zijn dan ook veel onderdelen betrokken bij een Thaise massage in vergelijking met andere massagevormen. Jouw hele lichaam wordt gemasseerd, gerekt en gestrekt om elk obstakel in het lichaam te behandelen. Hierdoor wordt jouw lichaam weer in balans gebracht. Gun jezelf een heerlijke Thaise massage door gelijk een afspraak in te plannen.

Massage Eindhoven

Technieken tijdens een massage in Eindhoven

Bij een massage in onze salon in Eindhoven worden er bij de Thaise massages verschillende technieken gebruikt. Denk hierbij aan yoga technieken, massage, acupressuur en stretchen. Bij een Thaise massage wordt het beste uit verschillende werelden dus samengevoegd! Naast de vele afwisselende yoga rek- en strekoefeningen wordt er zachte druk op de reflexpunten uitgeoefend. Hierdoor worden jouw aura en de interne organen gestimuleerd. Ook worden de ledematen gestrekt en de rug gebogen om jouw lichaam soepel te maken. Al jouw spieren worden gekneed totdat alle spanning uit de spieren is verdwenen. Wil je deze unieke combinatie van energetische en fysieke aspecten zelf ervaren? Plan gelijk een afspraak! Of ben je op zoek naar een sportmassage in Eindhoven? Ook hierin zijn onze therapeuten gespecialiseerd.

Massage in Eindhoven door experts in Ayurvedische massage leer

Onze therapeuten die de massages in Eindhoven verzorgen zijn experts in de oude praktijk van Ayurvedische massage leer. Zij hebben verschillende certificaten behaald in het uitoefenen van de traditionele Thaise massage. Zo hebben zij in hun gevolgde cursussen ook veel kennis opgedaan over het verhelpen van hoofdpijnklachten. Heb je vaak last van hoofdpijnklachten? Kom dan eens langs voor een Thaise massage. Wij zorgen ervoor dat alle spieren soepel worden gemaakt. Dit zorgt er namelijk voor dat alles goed blijft stromen waardoor er minders kans is op verkramping in de spieren. Hierdoor heb je minder kans op hoofdpijn. Zo zul je na één behandeling al een effect ervaren maar aangezien een klacht ook niet in een dag ontstaat zullen er meer behandelingen nodig zijn. Een andere pijnstillende massage die wij in Eindhoven geven is voetreflex massage. Lees hier meer over in onze blog!

Neem contact op