Skip to content

Thaise traditionele yoga massage

Thaise traditionele massage

Traditionele Thaise massage is een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie. De Thaise massage is een interactieve massage van het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van rek- en strek oefeningen en het uitoefenen van zachte druk op de energiebanen in het menselijk lichaam. Traditionele Thaise massage opent het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam.
Door de manier van het bewegen van de handen op het lichaam, krijgt het lichaam een stimulans en is er weer harmonie en mentale rust.

De Sen-lijnen (of meridianen) van het lichaam worden op die manier bewerkt dat ze weer vrij energie kunnen laten stromen, wat zorgt voor een betere innerlijke balans. Je zou het kunnen zien als acupunctuur, alleen worden hier geen naalden gebruikt maar wordt gebruik gemaakt van de handen, handpalmen, vingers, duimen, ellebogen en voeten.

De traditionele Thaise massage is een complete lichaamsbehandeling waarin de typische bewegingen van acupressuur, reflexologie en yoga geïntegreerd zijn. Deze vorm van massage opent het lichaam, opent de energiestromen en brengt terug balans in de belangrijkste spiergroepen. (deze vorm is zeer goed voor dansers en sporters.)

Na een sessie voel je mentale en fysieke rust, maar tegelijk voel je je vol energie. Het lichaam is terug in balans.