Skip to content

Stoelmassage

Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage. De massage kan op bijna elke gewenste locatie (werkplek, feestje, bij u thuis of andere locatie) worden gegeven. Na de behandeling op de speciale massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist.

Een stoelmassage is een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van (aan het werk gerelateerde) ziekten, zoals de symptomen van stress, burn-out en RSI. De stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het resultaat is dat men zich
ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Stoelmassage is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Een stoelmassage is niet voor iedereen geschikt!!
Een stoelmassage is een preventieve massage en kan geen behandeling voor medische klachten zijn. Een stoelmassage is ook niet geschikt voor zwangere vrouwen!!

De voordelen van een stoelmassage zijn;
Laagdrempelig Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden.Men voelt zich zittend op een massagestoel soms comfortabeler dan liggend op een massagetafel.De massage kan gegeven worden op bijna elke locatie.