Skip to content

Voetreflex Eindhoven

Kom uit je hoofd met een sessie voetreflex in Eindhoven

Ben je veel in je hoofd bezig? Een sessie voetreflex in Eindhoven zorgt er voor dat je gaat aarden. Door meer contact te maken met de aarde onder je voeten kom je uit je hoofd. Voeten verbinden jou namelijk met de aarde en de energie die uit de aarde komt, gaat door jouw lichaam stromen. Hierdoor zul je je meer zen en energieker voelen. De Thaise voetreflexologie is een bijzonder effectieve vorm van voetmassage. Bij deze massagevorm worden er blokkades opgeheven door te kijken naar bepaalde punten op de voeten. Deze komen namelijk overeen met een specifiek orgaan in jouw lichaam. Eigenlijk zijn je voeten dus de spiegel van jouw lichaam! Door het toepassen van voetreflex in onze salon in Eindhoven gaat de energie in je lichaam weer verder stromen. Wil je hier meer over weten? Of wil je meer weten over andere vormen van massage in Eindhoven bij ons? Neem contact op door te bellen naar 06- 38 75 12 66 of mail naar info@noppakaowtherapiemassage.com. Onze massagetherapeuten staan voor je klaar.

Voetreflex Eindhoven

Voetreflex in Eindhoven kan bijdragen aan voorkomen van ziektes

Blijken bepaalde reflexpunten tijdens een behandeling voetreflex in Eindhoven erg gevoelig? Dit kan betekenen dat er een gebrek aan evenwicht is in de betrokken organen. Hiermee wordt er een ziekte kenbaar gemaakt. Thaise voetreflexologie zorgt er voor dat jouw lichaam in staat wordt gesteld het vermogen tot genezing te optimaliseren. Ook kunnen hierdoor ziektes worden voorkomen. Massages kunnen namelijk op veel verschillende manieren preventief werken. Zo is het voor sporters belangrijk om naast het leveren van inspanning te zorgen voor ontspanning. Een sportmassage helpt jou daarbij door afvalstoffen af te voeren en je spieren te laten ontspannen. Gun jezelf een fijne sportmassage in Eindhoven door een afspraak in te plannen.

Voetreflex in Eindhoven heeft voordelen voor lichaam en geest

Wist je dat een sessie voetreflex in Eindhoven voordelen heeft voor lichaam én geest? Hierboven las je al dat voetreflexologie ziektes kan voorkomen maar een voetmassage heeft ook invloed op jouw levenskracht (Chi). De energie die door de energiebanen van ons lichaam stroomt wordt chi genoemd. Door gebruik te maken van druk(puntmassage) kunnen wij de Chi beïnvloeden. Chi bestaat uit mannelijke, actieve en positieve energie (yang) en vrouwelijk, passieve energie (yin). Deze twee energieën vullen elkaar aan en zijn niet los van elkaar te zien. Met een behandeling voetreflex in Eindhoven worden deze automatisch meegenomen en worden ze in balans gebracht. Wil je meer informatie ontvangen over onze massages? Bel dan naar 06- 38 75 12 66 of mail naar info@noppakaowtherapiemassage.com.

Neem contact op