Skip to content

THAISE MASSAGE VERHELPEN HOOFDPIJN KLACHTEN

Er zijn in Nederland ongeveer 2 miljoen mensen die lijden aan enige vorm van hoofdpijn.

Bij veel mensen zorgt hoofdpijn er voor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Twintig procent van de Nederlanders, dat is een op de vijf, heeft minimaal een dag in de week hoofdpijn. Twee procent van alle Nederlanders, dat zijn er ongeveer 320.000, heeft hoofdpijn als gevolg van te veel pijnstillers of te veel cafeine.

Veel mensen hebben in het weekend hoofdpijn dit kan bijvoorbeeld spanningshoofdpijn zijn, of het komt dat u in het weekend minder koffie drinkt dan door de week.

Bij een migraine-aanval of zware hoofdpijn wordt u niet gemasseerd, dit is voor u ook niet prettig. We adviseren u als u veel last heeft van spanning of stress om enkele hoofdpijn massages te ondergaan, dit kan voorkomen dat er bij u spanningshoofdpijn ontwikkeld.
Zelfs al bij een lichte hoofdpijn kan de massage pijn weg nemen of in ieder geval verzachten.

We kennen diverse vormen van hoofdpijn zoals:

• Migraine
• Spanningshoofdpijn
• Clusterhoofdpijn
• Medicatie afhankelijke hoofdpijn
• Chronische dagelijks hoofdpijn

Bij een hoofdpijn massage worden o.a. de spieren in de nek en op het hoofd gemasseerd.
Door middel van drukpunt technieken en ontspannen strijkingen wordt de schedelrand, de slaap, het voorhoofd en de nek/schouders los gemasseerd.
Ook de spieren van het gezicht en de kaak kunnen gespannen zijn.
Hoofdpijn massage bestaat uit een aantal behandelingen.
Een klacht ontstaat niet in een dag en daarom zult u ook meer behandelingen nodig hebben voor een langer blijvend resultaat. Na 1 behandeling zult u wel het effect ervaren. De massage zorgt ervoor dat de spieren soepel worden gemaakt, waardoor alles geod blijft stromen en er minder kans is op verkrampingen in de spieren met als gevolg minder kans op hoofdpijn.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *